top of page

"Kūrybinės bangos" registracija į individualias konsultacijas

Updated: Apr 15

Ar esi jaunas 14-29 m. žmogus norintis savo gyvenimą sieti su muzika, menu ar kita kūryba? Nori perprasti muzikos, dainų rašymo subtilybes? Turi daug talento, noro kurti, tačiau trūksta žinių kaip tai paversti savo karjera?

Kviečiame dalyvauti NEMOKAMOSE projekto “Kūrybinės bangos”* individualiose konsultacijose!

Kiekvienas dalyvis gauna dvi konsultacijas iš to paties konsultanto žemiau pateiktomis temomis. Kviečiame registruotis pirmąjai konsultacijai šiomis temomis:


 Gitaros mokymosi procesas ir pradmenys – Rūta Šulskytė:

Norint mokytis gitara reikia žinoti kaip mokytis, ką mokytis, kokia kryptimi eiti, kaip atrasti tinkamą informaciją šio instrumento mokymosi kelyje. Atsižvelgiant į tavo poreikius, tai ir nagrinėsime.

Apie konsultantę:

Gitara pradėjau groti būdama 16 metų, vasaromis groju gatvėje, koncertuoju. Muzika yra neatsiejama dalis mano gyvenimo, svarbiausias įrankis savęs ir kitų pažinimo kelyje.


 Dainų kūrimas – Aurimas Liudvinovičius:

Dainų kūrimo konsultacijos skirtos praktiniams patarimams ir atviroms diskusijoms apie melodijų kūrimą, įkvėpimą, idėjų generavimą bei jų įgyvendinimą. 

Apie konsultantą:

Aurimas Liudvinovičius – rašo dainas daugiau nei 6 metus, Lietuvos jaunimo dainuojamosios poezijos “Žemės ir pavasariai 2023” konkurso laimėtojas bei grupės “Šilo Tiltas” vokalistas bei pagrindinis dainų autorius.


 Asmeninio augimo ir savęs pažinimo sesijos  Emilija Kotryna Trunovaitė:

Mano konsultacijose vyksta giluminis savęs pažinimas ir savęs kūrimas/formavimas, (savi)lyderystė. Stipriniam savivertę ir pasitikėjimą savimi, mokomės kaip tinkamai pasirūpinti savimi.

Apie konsultantę:

Esu problem solveris nuo pat jaunų dienų - tai atvedė mane į savęs pažinimo sritį. Esu psichologė (VU), koučingo specialistė (ICU), HR (atrankų) partnerė verslui. Labai mėgaujuosi tuo ką darau!


 Kūrybos įgalinimas – Aušra Turskytė:

Apie meną, įkvėpimą, idėjas, patiriamus kūrybinius iššūkius, kaip parduoti, įdarbinti savo kūrybą, kaip save įgalinti kaip kūrėją - tai tik dalis temų, kurios aktualios visiems, kurie užsiima kūryba. Konsultacijų metu spręsime kūrybinius iššūkius, kylančius klausimus bei stiprinsime savo, kaip kūrėjo įgalinimą.

Apie konsultantę:

Daugiau nei 12 metų praleistų profesionaliose meno mokyklose: baigusi M.K. Čiurlionio meno mokyklą bei Vilniaus Dailės akademijos bakalaurą grafikos katedroje. Nacionalinių iliustracijų bei filatelijos konkursų laureatė, iliustratorė bei "Irenica" elektroninės originalių iliustracijų kūrinių parduotuvės įkūrėja.


Registruotis galima iki Balandžio 13 d.!


Dėmesio! Užsipildžius vietoms anksčiau, konsultacijos bus išimamos iš registracijos sistemos. Tad nelauk, registruokis ir patirk šią nuostabią savęs įgalinimo galimybę!

Lauksime visų kūrėjų, norinčių dar stipriau įgalinti save ir parodyti savo kūrybą pasauliui!


*projektą finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė

bottom of page