top of page

Susipažink su šio sezono Virsmo veiklomis

Updated: Mar 29

Turbūt jau pastebėjote ir patyrėte, kad jau ketvirtus metus iš eilės gyvuojantis projektas VIRSMAS patiria dar vieną v i r s m ą - vienos veiklos ateina, kitos pasilieka, trečios sako: “Iki pasimatymo, brangieji, dar pasimatysime!”


Ir taip, galbūt vienos naujienos labai džiugina, galbūt kažkas pasiilgsite vienos ar kitos veiklos / vedėjo, bet vienintelis pastovus dalykas gyvenime yra pokytis, tad pokyčiais norime pasidžiaugti, ir dar kartą juos pristatyti!



Dramos terapiją keičia teatro ir vaidybos improvizacija, bet nesikeičia vedėja - aktorė, dramos terapeutė Roberta toliau stebins savo energija ir charizma - ateik, ateik, bus linksma, dar laukia vienas užsiėmimas!



TYLA GARSE arba BŪGNO RATO vyrukai džiugins toliau rituališkais vakarais - vieni jų bus skirti pašokt, parėkaut ir ritmą pajust, kiti - nusiramint, pakeliaut garsuose įsiklausant į sakralųjį garsą.



Tikrai žinome ir pastebime, kiek daug į Žalianamį ateina kūrybiškų, jautrių, meniškų sielų, siekiančių gilesnio savęs pažinimo, tad į vedėjų gretas prisijungia dailės terapeutė Austėja. Taigi, jau vyksta ne tik dailės terapijos, bet ir komiksų dirbtuvės. Domiesi dizainu? Mėgsti piešti ir nori skirti tam daugiau savo laiko? Šios dirbtuvės kaip tik Tau.



(Ne)patogūs pokalbiai su jaunimo darbuotoja Gabija, skirti savityrai, emocijų pažinimui, lytiškumo ugdymui ir kitoms Jums aktualioms temoms išlieka. Diskusijų ratai vyks skirtingomis temomis, įvairovės netruks, ir čia Tu saugiai galėsi kalbėtis apie tai, kas nepatogu.



Ar kada nors svajojai parašyti dainą? O gal esi parašęs, bet nori kažkaip patobulinti? Išgirsti nuomonę iš šalies? Jaunimo darbuotojas Glebas padės šiame kūrybiniame procese, vyks dainų rašymo dirbtuvės. Taip pat, Glebas naujina muzikinį kambarį, kuriame bus dar daugiau visokiausių instrumentų!



Trūksta aiškumo? Jautiesi užstrigęs, pakibęs? Išėjai iš darbo? Baigei studijas? Nežinai ką daryti gyvenime? Karjeros ir savirealizacijos klausimus padės gvildenti psichologė Kotryna. DEEP.



Bet žinom, kad ir be karjeros kyla dar visokiausių klausimų, tad toliau tęsiasi jaunimo darbuotojos, psichologės Austėjos savęs ir kitų pažinimo dirbtuvės. Pažinti emocinį pasaulį - svarbu.



Nuo proto - prie jausmo. Prie VIRSMO projekto nuo kovo mėnesio prisijungs ir Sonata su Miško maudynėmis! Tai sveikatinimosi, dvasingumo, sąmoninguo ugdymo patyrimas, kuris vyks Sapieginės miške. Ruošk patogią avalynę ir lauko drabužius, vandenyje maudytis nereiks, maudysimės p o j ū č i u o s e.


Are you ready??


Projektą finansuoja Jaunimo reikalų agentūra.


bottom of page