top of page

Skaitmeninė galia 3

Atnaujinta: 03-29

Skaitmeninė galia 3 - jau trečius metus iš eilės besitęsiantis projektas apie skaitmenizaciją, darbo su jaunimu lauke dirbantiems edukatoriams bei jaunimo darbuotojams, finansuotas Jaunimo reikalų agentūros. 

Tai dviejų jaunimo darbuotojų - savanorių koordinatorės bei edukatorės Aušros Turskytės bei šiuo metu - Vilniaus jaunimo informavimo ir savanorystės centro direktorės Brigitos Baškevičiūtės - darbas, į kurį tilpo keturių dienų mokymai skirti jaunimo darbuotojams iš visos Lietuvos bei metodinis leidinys visiems prieinamu skaitmeniniu formatu. 

4 dienų intensyvūs mokymai, vykę birželio 30 - liepos 3 d., surinko jaunimo darbuotojus iš visos Lietuvos, kurie ugdė įvairias komeptencijas, augino ir gilino žinias, šiuo metu nugulusias į metodinio leidinio puslapius - tai skaitmeninių įrankių darbo su jaunimu lauke naudojimas, santykio kismo, kūrybingumo sąvokos, metapažinimo, patirtinio mokymosi bei daugelis kitų aktualių temų. Mokymų dalyviai galėjo patirti šias temas ne tik teoriniu, tačiau ir patiryminiu formatu, kuris padėjo įsisavinti gautą informaciją, geriau pažinti kitus bei lavinti kūrybingumo, viešojo kalbėjimo, skaitmeninių įrankių naudojimo kompetencijas. Jaunimo darbuotojai patys kūrė, montavo ir įrašinėjo video bei tinklaides, tokiu būdu iš arčiau susipažindami su įvairiomis skaitmeninėmis programomis, jų naudojimu bei soc. tinklų ypatumais.

Visus mokymų metu sukurtus video bei tinklalaides galima pasiklausyti bei peržiūrėti Spotify "Youthworker'ių reivo" ir "Žalianamis" Youtube kanaluose: https://www.youtube.com/watch?v=fNnQlbeIAck&t=166shttps://www.youtube.com/watch?v=qXbWms1YYOw&t=94s

skaitmeninėgalia.com platforma buvo sukurta atsižvelgiant į poreikį turėti visada prieinamą erdvę ir kokybiškus įrankius skaitmenizacijos tema jaunimo darbuotojams iš visos Lietuvos. Tinklalapyje rasite tiek naujausią, tiek ankstesnį leidinius, video įrašus, tinklalaides, nuorodas į įrankius iš kitų organizacijų bei forumą, skirtą bendrauti, bendradarbiauti visiems, kam aktualu gilintis į darbo su jaunimu lauką.

Naujausiame leidinyje nagrinėjamos jau anksčiau įvardintos temos apie skaitmenizaciją, kūrybingumą - kaip ateities kompetenciją, metapažinimą, mąstymo stilius ir daugelį kitų, kurios svarbios kiekvienam ugdytojui dirbančiam su jaunimu. Tai kokybiškai pateikta inoformacija, leisianti dar geriau suprasti tam tikrų įgūdžių ugdymo jaunuose žmonėse svarbą šiandien ir ateityje.

"Skaitmeninė galia 3" leidinį galite peržiūrėti ČIA

Naujausi įrašai

Rodyti viską

VIRSMAS 2022

Skelbiama nauja atranka į ilgalaikę (nuo 2-6 mėn.), individualios mentorystės programą! Jeigu tu esi jaunas žmogus ir tave domina...

Comments


bottom of page