top of page

Skelbiama nauja atranka į ilgalaikę individualaus palydėjimo programą!

Updated: Apr 17



Skelbiama nauja atranka į ilgalaikę (nuo 2-3 mėn.), individualaus palydėjimo programą! Gyvenimas yra kelionė pilna įvairių posūkių, netikėtų iššūkių bei nesibaigiančių tarpusavio santykių pamokų. Tad visiems kartais praverčia turėti artimą žmogų kuris toje kelionėje būtų ištikimas palydovas ir padėtų reflektuoti savo patirtį, mokytis iš gyvenimiškų pamokų bei tokiu būdu dar geriau pažinti save. :)


Tad, jeigu tu esi jaunas žmogus (14-29 m.) ir tave domina individualus palydėjimas (ilgalaikės, reguliarios individualios konsultacijos bei refleksijos/pokalbiai) su viena iš mūsų jaunimo darbuotojų, ir norėtum geriau pažinti save bei siekti savo išsikeltų tikslų įvairiose gyvenimo srityse, tuomet kviečiame tave registruotis: https://forms.gle/4xhJNboktYQ7J7hg6


Numatyta programos eiga:

I) Pirmas žingsnis - pasirinkti jaunimo darbuotoją ("mentorių"/"konsultantą") kuris suteiktų tau ilgalaikį palydėjimą (su kuria turėtum reguliarias konsultacijas rūpimais klausimais).

Plačiau apie kiekvieną jaunimo darbuotoją galite pasiskaityti mūsų internetinėje svetainėje: https://zalianamis.lt/kas-mes#komanda

II) Antras žingsnis - išsigryninti su savo "mentoriumi" savo tikslus ir kaip juos norėtum įgyvendinti, bei nusimatyti preliminarų laikotarpį mentorystei (paprastai trunka tarp 2-3 mėnesių po minimum 2 susitikimus per mėnesį, tačiau galima nusimatyti ir trumpesnį arba ilgesnį laikotarpį pagal individualius poreikius ir užimtumą). *Individualių nemokamų konsultacijų paslauga yra teikiama projekto VIRSMAS rėmuose. VIRSMAS yra projektas skirtas jauniems žmonėms (14-29 metų) stiprinti savo emocinę sveikatą, save pažinti per kūrybines bei karjeros ugdymo veiklas ir t.t.. Visos projekto veiklos jaunimui yra NEMOKAMOS! **DĖMESIO: vietų skaičius ribotas. Kiekvienas jaunimo darbuotojas/mentorius gali apsiimti iki 2-3 mentoriaujamų dalyvių. Dalyviai bus atrenkami pagal savo poreikį bei motyvaciją reguliariai susitikinėti su mentoriumi. Registracija vyks iki lapkričio pabaigos arba iki tol kol bus užimtos vietos. Registracija gali būti uždaroma, jeigu dalyviai susirinks ir greičiau.


***Nepilnamečiams projekto dalyviams bus reikalingas tėvų sutikimas.


Projektą finansuoja Jaunimo reikalų agentūra. Gavę jūsų registraciją, informuosime visus dalyvius apie jų dalyvavimą projekte. :)

bottom of page